Microsoft 365

Ota yrityksesi käyttöön modernit Microsoft 365 -palvelut. Tee työsi tehokkaasti ja turvallisesti sekä pidä yhteyttä työntekijöihin ja asiakkaisiin ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Palvelussa saat käyttöösi yritystason sähköpostin sekä kalenteritoiminnot, uusimmat Office-sovellukset, ratkaisut tiedostojen tallennukseen ja jakamiseen sekä monipuoliset työkalut tiimityöskentelyyn. Microsoft 365 tunnettiin aiemmin nimellä Office 365.

Hinnat ilmoitettu per käyttäjä/kk (alv. 0%). Voit valita eri lisenssejä eri työntekijöidesi tarpeisiin. Meiltä myös muut Microsoft-lisenssit yrityksesi tarpeisiin, kysy saatavuus myynti@domain247.fi.

HUOM. Jos yritykselläsi on jo Microsoft 365-palveluita meiltä, tee lisä- ja muutostilaukset sähköpostitse myynti@domain247.fi. Ilmoita tilauksessa tilattavat lisenssit (tuote + käyttäjä ja käyttäjänimi) ja niiden laskutusjaksot (3/12 kk)
Microsoft 365 Business Basic

Yrityksille, jotka tarvitsevat helpot etätyöratkaisut sekä Microsoft Teamsin, suojatun pilvitallennustilan ja Office Onlinen (työpöytäversiot eivät sisälly).

 • Office-sovellusten verkko- ja mobiiliversiot Wordin, Excelin, PowerPointin ja OneNoten verkkoversiot aina ajantasaisina. Reaaliaikainen yhteiskäyttö.

 • Sähköposti- ja kalenteritoiminnot Yritystason sähköposti 50 gigatavun postilaatikolla. Oman toimialuenimen käyttö (omanimi@yrityksennimi.com). Kalenterin hallinta, sopivien kokousaikojen jakaminen, tapaamisten sopiminen, muistutukset.

 • Tiedostojen tallentaminen ja jakaminen Tallenna ja jaa tiedostoja 1 teratavun OneDrive pilvitallennustilan avulla. Jaa tiedostoja ja turvallisesti niin, että vain oikeat käyttöoikeudet omaavat käyttäjät pääsevät tietoon käsiksi.

 • Tiimityö ja viestintä Microsoft Teamsilla tiimin keskustelut, kokoukset, tiedostot ja sovellukset yhdessä paikassa yhteydenpidon ja yhteiskäytön helpottamiseksi. Verkkokokousten järjestäminen.

 • Tietoturva ja yhteensopivuus Suojaa sähköposti roskapostilta, haittaohjelmilta ja tunnetuilta uhilta. Suojausryhmät, mukautetut käyttöoikeudet ja salasanakäytännöt.

Microsoft 365 Business Standard

Yrityksille, jotka tarvitsevat täydelliset etätyö- ja yhteiskäyttötyökalut, kuten Microsoft Teamsin, suojatun pilvitallennustilan, yrityssähköpostin ja premium-Office-sovellukset kaikkiin laitteisiin.

Sisältää kaikki Business Basic-paketin ominaisuudet sekä lisäksi

 • Office-sovellusten työpöytäversiot PC- ja Mac-tietokoneisiin Outlook, Word, Excel, PowerPoint ja OneNote työpöytäversioina ja aina ajan tasalla Windowsille tai Macille (sekä Access ja Publisher vain PC-tietokoneisiin). Kukin käyttäjä voi asentaa Office-sovellukset enintään viiteen PC- tai Mac-tietokoneeseen.

Microsoft 365 Business Premium

Yrityksille, jotka tarvitsevat suojatut etätyösovellukset ja kaikki Business Standardin ominaisuudet sekä kehittyneen kyberuhkasuojauksen ja laitehallinnan.

Sisältää kaikki Business Basic ja Standard -pakettien ominaisuudet sekä lisäksi

 • Kehittynyt uhilta suojautuminen Edistyksellinen suojaus nollapäiväuhkia, kiristysohjelmia ja muita kehittyneitä haittaohjelmahyökkäyksiä vastaan (Microsoft Defender for Office 365). Poista yrityksen tiedot kadonneista tai varastetuista laitteista etäyhteyden avulla (Intune). Rajoita yrityksen tietojen kopioimista tai tallentamista. Valvo, kenellä on pääsy yrityksen tietoihin, käyttämällä sisältöoikeuksien hallinnan rajoituksia.

 • Laitteiden hallinta Määritä laitteiden suojausominaisuudet ja -asetukset helppokäyttöisellä ohjatulla asennuksella. Hallitse Windows 10 -koneiden käytäntöjä yksinkertaistetuilla toiminnoilla. Käytä suojauskäytäntöjä yrityksen tietojen suojaamiseen kaikissa laitteissa.

Microsoft 365 Apps For Business

Yrityksille, jotka tarvitsevat Office-sovellukset eri laitteisiin ja tiedostojen pilvitallennustilaa. Ei sisällä yrityssähköpostia eikä Microsoft Teamsia.

 • Office-sovellusten työpöytäversiot PC- ja Mac-tietokoneisiin Outlook, Word, Excel, PowerPoint ja OneNote työpöytäversioina ja aina ajan tasalla Windowsille tai Macille (sekä Access ja Publisher vain PC-tietokoneisiin), enintään viiteen tietokoneeseen.

 • Office-sovellusten verkko- ja mobiiliversiot Wordin, Excelin, PowerPointin ja OneNoten verkkoversiot aina ajantasaisina. Reaaliaikainen yhteiskäyttö.

 • Tiedostojen tallentaminen ja jakaminen Tallenna ja jaa tiedostoja 1 teratavun OneDrive pilvitallennustilan avulla. Jaa tiedostoja ja turvallisesti niin, että vain oikeat käyttöoikeudet omaavat käyttäjät pääsevät tietoon käsiksi.

Exchange Online (palvelupaketti 1)

Turvallinen ja luotettava yritysluokan sähköposti erillisenä pakettina.

 • Kukin käyttäjä saa 50 Gt postilaatikon tallennustilaa ja voi lähettää viestejä, joiden enimmäiskoko on 150 Mt

 • Exchange Onlinen kanssa voi käyttää ennestään tuttuja Outlook-sovelluksia (tuettuja versioita)

 • Outlookin verkkoversio tarjoaa ensiluokkaisen selainkäytön samankaltaisella käyttöliittymällä kuin tutussa Outlook-asiakasohjelmassa

 • Vertaa kalentereita, ajoita kokouksia ja käytä yhteistyötoimintoja, kuten jaettuja kalentereita, ryhmiä, yleistä osoiteluetteloa, ulkoisia yhteystietoja, tehtäviä, neuvotteluhuoneita ja delegointitoimintoja

 • Postilaatikot suojataan tehokkaasti Exchange Online Protection -palvelun ensiluokkaisilla haittaohjelmien ja roskapostin torjuntatoiminnoilla

Exchange Online (palvelupaketti 2)

Sisältää kaiken Exchange Onlinesta (palvelupaketti 1) ja lisäksi seuraavat

 • 100 Gt postilaatikko ja enintään 150 Mt viestejä

 • Sisäinen tietojen menetyksen estäminen (DLP)

 • Pilvipalveluvastaajapalvelut, puhelinvastaaja, puhelinkäyttöliittymä ja automatisoitu välittäjä

Verkkopankki- ja luottokorttimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun tarjoaa Paytrail Oyj (Maksupalveluehdot). Vaihtoehtoisesti tarjoamme maksutavaksi myös sähköpostilaskun sekä yrityksille verkkolaskun.