SSL-sertifikaatit

Suojaa sivustosi ja lisää luottamusta kävijöissäsi
Meiltä löydät sopivan sertifikaatin sivustosi tarpeisiin

Huom. Jos sivustonne ei ole webhotellissamme, varmista että voit asentaa oman sertifikaatin käyttämäänne palveluun/palvelimelle.

Valitse suojaustaso

DV-sertifikaatti

Perustason turvallisuus

Verkkotunnuksen vahvistus. Myönnetään muutamassa minuutissa. Sopii blogeihin, sosiaaliseen mediaan ja henkilökohtaisiin verkkosivuihin.

Osta

OV-sertifikaatti

Vahva yritystason SSL

Perustason identiteetin todentaminen. Sopii pienyritysten verkkosivustoille ja arkaluonteisia tietoja käsitteleville sivuille.

Osta

EV-sertifikaatti

Korkein suojaustaso

Täysi identiteetin todentaminen. Sopii yritys- ja verkkokauppasivustoille, jotka haluavat tarjota kävijöille korkean tason luottamuksen.

Osta

Etkö ole varma valinnasta? Anna meidän auttaa

Mikä on SSL?SSL-sertifikaatit ovat internetin turvallisuuden perusedellytyksiä. Niitä käytetään salatun yhteyden muodostamiseen ja tietojen siirtämiseen turvallisesti selaimen/käyttäjän tietokoneen ja palvelimen/sivuston välillä.

 • Muodostaa suojatun yhteyden selaimen ja palvelimen välille
 • Salaa lähetetyt viestit asiakkaiden arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi
 • Asettaa lukkokuvakkeen selaimessa verkko-osoitteesi viereen
 • Todentaa organisaation identiteetin

Tavalliset SSL-sertifikaatit (Domain Validated) ovat helpoin ja yleisin SSL-tyyppi. OV- ja EV-sertifikaatit todentavat myös sertifikaatin haltijan (yritys/organisaatio) identiteetin ja tarjoavat enemmän luottamusta loppukäyttäjille.

Palvelumme SSL-sertifikaatit*, ei vaadi manuaalisia toimenpiteitä uuden sertifikaatin käyttöönottoon vuosittain. Uusimme sertifikaatin automaattisesti kun sertifikaatin voimassaoloaika on päättymässä. Maksun jälkeen, uusi sertifikaattisi on automaatttisesti käytössäsi

* Verkkotunnuksesi on oltava samalla palveluntarjoajalla, joka myi SSL-sertifikaatin.

Paranna hakukonenäkyvyyttä

Lisää turvallisuutta ja luottamusta verkkosivustosi kävijöille ja yrityksille.

Google haluaa verkosta turvallisemman ja sen vuoksi SSL:ää käyttävät verkkosivustot ovat hakutuloksissa korkeammalla sijoituksella.

On monta muutakin syytä, miksi kannattaa harkita SSL:n lisäämistä verkkosivustoosi:

Salaa arkaluonteiset tiedot
Suojaa käyttäjän yksityisyys
Suojaa verkkomaksut
Aktivoi HTTPS ja lukkokuvake
Todista laillisuus
Paranna SEO-sijoitusta
Suojaa sivustosi muutamassa minuutissa,
käyttöönotto on täysin automatisoitu

Näytä kaikki SSL-sertifikaatit

 • RapidSSL

  Perustason SSL-sertifikaatti yhdelle verkkotunnukselle (yritys.fi ja www.yritys.fi, ei suojaa muita aliverkkotunnuksia).

  39,90 EUR
  Lisätietoa
 • RapidSSL Wildcard

  Perustason Wildcard-sertifikaatti yhdelle verkkotunnukselle ja sen kaikille aliverkkotunnuksille (*.yritys.fi).

  149,00 EUR
  Lisätietoa
 • GeoTrust True BusinessID

  OV-tasoinen SSL-sertifikaatti yhdelle verkkotunnukselle (yritys.fi ja www.yritys.fi, ei suojaa muita aliverkkotunnuksia). Selaimen varmennetiedoissa näytetään todennettu yrityksen/organisaation nimi.

  99,00 EUR
  Lisätietoa
 • GeoTrust True Business ID with EV

  EV-tasoinen SSL-sertifikaatti yhdelle verkkotunnukselle (yritys.fi ja www.yritys.fi, ei suojaa muita aliverkkotunnuksia). Selaimen varmennetiedoissa näytetään todennettu yrityksen/organisaation nimi. Muuttaa selaimen osoitepalkin vihreäksi.

  179,00 EUR
  Lisätietoa

Mikä on SSL-sertifikaatti?

SSL-sertifikaatit mahdollistavat tiedon salauksen Internetissä ja tiedonsiirron turvallisesti palvelimelta selaimeen. SSL:n avulla verkkosivustosi voi käyttää HTTPS-prokollaa ja selaimen lukkokuvake osoittaa loppukäyttäjille yhteyden olevan turvallinen.

Miksi tarvitsen SSL-sertifikaatin?

SSL-sertifikaatit ovat oleellinen osa Internetiä. Sivuston salatun tiedonsiirron lisäksi, sertifikaatit antavat vahvistuksen siitä, että sivusto on sellainen kuin se väittää olevansa.

Mitä ovat eri SSL-tyypit?

SSL-sertifikaatit perustuvat kolmeen eri tarkistustasoon: DV (Domain Validated), OV (Organization Validated) ja EV (Extended Validation). Suurin ero SSL-tyyppien välillä liittyy tietoihin, joita varmentaja (RapidSSL, GeoTrust, DigiCert) tarvitsee ja validoi sertifikaatin myöntämiseksi. Sertfikaatin korkeammat tasot vaativat lisätietoja, jotka näytetään usein selainpalkissa. Esimerkiksi EV-sertifikaatti muuttaa selainpalkin vihreäksi ja näyttää organisaation nimen kävijöille luottamuksen lisäämiseksi.

Mikä on Wildcard SSL-sertifikaatti

Wildcard SSL-sertifikaattti tarjoaa samat salaus- ja todennusominaisuudet kuin muut SSL-varmenteet, mutta lisäksi se antaa suojan kaikille aliverkkotunnuksillesi. Wildcard SSL-sertifikaatti tukee pääverkkotunnustasi (verkkotunnuksesi.fi) sekä kaikkia aliverkkotunnuksiasi (esim. kauppa.verkkotunnuksesi.fi). Lisätietoa

Mitkä ovat EV-sertifikaatin hyödyt?

EV-sertifikaatti on korkeimman tason SSL ja se antaa enemmän uskottavuutta ja luottamusta kuin DV- ja OV-sertifikaatit. EV-sertifikaatti mahdollistaa vihreän osoitepalkin sekä näyttää yrityksesi nimen. Ne lisäävät sivuston kävijän luottamusta. Lisävaatimukset/tarkistukset: yrityksen toimistotietojen tarkistukset, hakijoiden yhteystiedot ja sitä, onko yritys ollut olemassa vähintään 3 vuotta.

SSL-sertifikaattimme kuuluvat verkkoturvallisuuden luotettavimpiin tuotemerkkeihin.